pexels pixabay 220320


OFA’s bestyrelse har tidligere været på udkig efter en person, der kunne fortælle om farveprofilerne CMYK og sRGB i forhold til printning. Vi har nu lavet aftale med Ann Larsen fra Medieværkstedet, som vil give os en lille undervisningssession i emnet. Ann er oprindelig uddannet litograf og har arbejdet i den grafiske branche i mange år. Hun glæder sig til at kunne fortælle os om printning, som er et emne, hun virkelig brænder for.

Det kommer til at foregå på Medieværkstedet på Kulturmaskinen i Farvergården d. 12.  jan. kl. 19.00. Udover den tekniske gennemgang vil Ann Larsen også vise og fortælle om de tilbud, som findes på medieværkstedet. Der kan bl.a. printes på forskellige papirtyper. Der bliver printet på ruller af papir, som kan være op til 1,5 meter brede. Derfor skal man sætte nogle billeder sammen for at være økonomisk. Det kan vi klare på værkstedets computere, så tag endelig nogle af dine egne billeder med på usb.

Af andre tilbud på medieværkstedet kan vi nævne print på T-shirts, på muleposer, trykning af flyers, bannere, plakater, postkort og roll-ups. Desuden har værkstedet forskellige gør det selv maskiner samt en tegne- og akvarelafdeling.

Bare som eksempel på kreative muligheder kan nævnes, at den ene papirtype til fotoprint er beregnet til, at man efterfølgende kan male på printet. Kulturmaskinen er et kreativt hus, og vi håber, at OFA’s medlemmer som sædvanligt møder talstærkt op.

Også gæster, der ikke er medlemmer af OFA er velkomne denne aften.

https://www.larsenco.dk/medievaerkstedet/