mar 24
2024

Aftener mærket med (B) er specielt velegnede til uopfordret at tage nogle billeder/billedfiler med, som man gerne vil høre andres mening om. Navnet i parentes er den ansvarlige for aftenens arrangement.

4.4. Fill the frame
Kort fortalt ser vi på billeder, hvor hovedmotivet fylder hele eller næsten hele billedfladen. Enkeltheden i billedet opnås ved, at der ikke er andre elementer end hovedmotivet, heller ingen eller næsten ingen baggrund. Genren kaldes også positive space/maximalism. Et fint lille projekt til påskeferien. Medbring maks. 5 billeder pr. medlem. (Niels Erik)

Få inspiration her.

11.4. Billeder i nærområdet
Vi fotograferer i vores nye nærområde. Der er fine muligheder for naturbilleder på Skibhuscentrets område og den lille tilstødende skov. Med start kl. 19, kan man være klar når den gyldne time indtræffer. (Kåre)

18.4. Alt er tilladt
Ingen regler, ingen begrænsninger, kun fri fantasi. Det er naturligvis også frit hvordan værkerne præsenteres. Medbring maks. 5 værker pr. medlem. (Poul Chr.)

25.4. Aflevering 2. runde
Der afleveres billeder til klubkonkurrencens 2. runde. Der må afleveres 2 billeder i hver af kategorierne monokrome og farve. Dommeren er ikke fundet endnu. (Niels Erik)

2.5. Naturfototur til Kasmose skov
Kasmose Skov er en frodig løvskov, som ligger på den nordvendte skrænt ned mod Lillebælt. Vi mødes kl. 19 ved P-plads Kasmose Skov, Kasmosevej 9, 5500 Middelfart. P-pladsen er et godt udgangspunkt for en tur i den urørte og urskovsagtige Kasmose Skov.

Links:
Visit Middelfart.
Naturstyrelsen.
Ud i naturen.

9.5. Kr. Himmelfart
Ingen klubaften.

16.5. Besøg af naturfotograf
Vi får besøg af Bente Bang Gormsen, som er autodidakt naturfotograf. Bente vil vise billeder og fortælle om sin passion for naturfotografiet.

23.5. Temakonkurrence
Emnet i dette års første runde af temakonkurrencen er Skævt. Der må afleveres 2 umonterede billeder i maks. 20x30 cm. Bedømmelsen foretages ved pointgivning blandt de fremmødte (Niels Erik)

30.5. Resultat 2. runde
Dommeren gennemgår sin bedømmelse af klubkonkurrencens 2. runde. (Niels Erik)

6.6. Vores egne naturbilleder
Vi ser på vores egne naturbilleder. Medbring maks. 5 billeder pr. medlem (Poul Chr.)

13.6. Rejsebilleder
Niels viser billeder fra Sri Lanka og måske vil Knud også vise billeder fra USA.
Vi starter med at indsamle papirbilleder til Den Nationale. Billederne skal mærkes og registreres som beskrevet på sdf.dk. (Niels Erik)

21.6. Sæsonafslutning
Vi forventer at sæsonafslutningen afholdes på Skibhuscentret med start kl.18.30. Arrangementet er for hele familien. Som altid griller vi selv (Poul Chr.)