Aftener mærket med (B) er specielt velegnede til uopfordret at tage nogle billeder/billedfiler med, som man gerne vil høre andres mening om. Navnet i parentes er den ansvarlige for aftenens arrangement.

6.10. MiniMarathon
Vi mødes kl. 19 på Flakhaven, hvor der udleveres 4 emner til fotografering. Der kan med fordel parkeres i Albanigade. Kl. 20.30 samles vi i klubben, hvor vi ser billederne. Der må kun afleveres et billede pr. emne, jpg, uredigeret. (Poul Chr.)

7. – 9.10 SDF landsmøde i Esbjerg

13.10. Billedkritik

Hvert medlem medbringer 3-4 billeder. Vi deler os i små grupper, hvor vi giver saglig, seriøs og ikke mindst konstruktiv kritik af hinandens billeder. Medbring gerne PC og digitale filer. (Niels)

20.10. Udstillinger på Brandts 13
Vi mødes på Brandts 13 kl. 19.30, hvor vi i fællesskab ser fotoudstillingerne:

• Jan Grarup, BACK INTO THE DARKNESS. 
• Fotobiennale, CITIES AND MEMORY. 
• Susanne Wellm, BETWEEN STILL AND MOVING.

Der er fri entré og åbent indtil kl. 21. (Morten)

27.10. Aflevering 4. runde

Der afleveres til 4. runde i klubkonkurrencen. Dommere er Stefanie Zawaski, Nicolaas C. M. Rood og måske et medlem mere fra Fotogruppen Signatura. (Flemming).

3.11. Teknikaften
Teknikaften med følgende temaer: Støjreduktion, hudtoner. Der er mulighed at tage andre tekniktemaer op denne aften (Poul Chr.)

10.11. Temakonkurrence
Emnet til temakonkurrencens 4. runde er Efterladt. Der er desuden det benspænd, at billedet skal være kvadratisk. Der må afleveres 2 umonterede billeder i maks. 20x30 cm (eller A4) inkl. kanter i neutral farve. Bedømmelsen foretages ved pointgivning blandt de fremmødte. (Ole)

17.11. Resultat 4. runde

Dommerne gennemgår deres bedømmelse af klubkonkurrencens 4. runde (Lars).

25.11. Afslutning (fredag)
Vi holder sammenskudsgilde i klublokalerne med start kl. 18.30. Hver deltager medbringer én ret, som fastlægges ved tilmeldingen, senest 17.11. til formanden. I løbet af aftenen kårer vi årets klubmestre og afholder den traditionsrige auktion. Auktionen begrænses til nutidige fotoartikler og andre relevante genstande/ydelser. Arrangementet er kun for klubmedlemmer.

Inden spisning indsamler vi bidrag til konkurrencen ”Årets billede 2016”. Tag dit bedste billede fra 2016 med. Der må kun afleveres et billede pr. autor. Ud over den sædvanlige størrelse 30x40, er der ingen begrænsninger. Dommer bliver fotograf Karsten Hviid, som netop har udgivet en fotobog om fynske landskaber. (Poul Chr.)