Aftener mærket med (B) er specielt velegnede til uopfordret at tage nogle billeder/billedfiler med, som man gerne vil høre andres mening om. Navnet i parentes er den ansvarlige for aftenens arrangement.


16.8. Fototur ved SDU
Vi samles ved Syddansk Universitet til en fototur blandt de fotogene bygninger. Vi mødes kl. 19.30 ved indgangen til svømmehallen. Man kan med fordel parkere på P1 (Poul Chr.)

23.8. Billeder fra Den Nationale 2017
Vi ser de vindende billeder fra Den Nationale 2017. Der er mulighed for fin inspiration og en god billedsnak (Poul Chr.)

30.8. Aflevering 3. runde
Der afleveres billeder til klubkonkurrencen. Dommeren er ikke fundet endnu.

Dommer er Pernille Wennerstrøm Andersen, som tidligere har været formand for Odense Fotoklub. Hun er en frisk pige og en god fotograf, som forhåbentlig kan give os nogle brugbare kommentarer.

Når afleveringen er klaret og billederne gennemset, ser vi på feriebilleder. Hvert medlem medbringer maks. 10 billeder (Jørgen)

6.9. Sådan gør jeg
Flere medlemmer viser eksempler på hvordan de billedbehandler deres billeder (Niels)

13.9. Besøg af Line Svindt
Fotograf Line Svindt viser musikbilleder, bl.a. fra sin nye bog ”The between project” hvor hun går backstage (Poul Chr.)

Se indslag på TV2/Fyn om Line Svindt her.

20.9. Resultat 3. runde
Dommeren Pernille Wennerstrøm Andersen gennemgår sin bedømmelse af klubkonkurrencens 3. runde (Lars)

27.9. Temakonkurrence & aflevering til Fælles Fynske
Emnet til temakonkurrencens 3. runde er ”Menneskelige relationer”, som også er emnet i dette års temakategori ved Fælles Fynske. Der må afleveres 2 umonterede billeder i maks. 20x30 cm. Bedømmelsen foretages ved pointgivning blandt de fremmødte. Før temakonkurrencen er der aflevering til Fælles Fynske. Se regler og anvisning på fynfoto.dk. Klubben betaler deltagergebyret (Ole)