Aftener mærket med (B) er specielt velegnede til uopfordret at tage nogle billeder/billedfiler med, som man gerne vil høre andres mening om. Navnet i parentes er den ansvarlige for aftenens arrangement.


20.8. En tur på havnen
Vi mødes kl. 19.30 til en fototur på Odense Havn. Mødested: P-pladsen ved Finlandkaj (Poul Chr.)
 
27.8. Billeder fra sommeren
Vi ser billeder fra turen på havnen og jeres nye billeder fra sommeren. Medbring maks. 10 billedfiler.  Alle billeder kommenteres (Jørgen)
 
3.9. Aflevering 2. runde + Sådan gør jeg
Der afleveres billeder til 2. runde i klubkonkurrencen. Da vi kun afvikler 3 runder i år, må der denne gang afleveres 3 billeder i hver kategori. Dommer er tidligere medlem i OFA, Carsten Michael Pedersen.
 
Efter aflevering René og Maybritt viser eksempler på hvordan de billedbehandler (Poul Chr.)
 
10.9. Billeder fra Chile
Gitte og Kåre viser billeder fra Chile (Kåre)
 
17.9. Resultat 2. runde
Dommer Carsten Michael Pedersen gennemgår sin bedømmelse af klubkonkurrencens 2. runde (Lars)
 
24.9. Mobilfotos
Medbring eksempler på billeder taget med og evt. også redigeret på mobilen. Fortæl også om hvordan billedet er redigeret, hvilke apps og filtre er anvendt (Niels)

Aftener mærket med (B) er specielt velegnede til uopfordret at tage nogle billeder/billedfiler med, som man gerne vil høre andres mening om. Navnet i parentes er den ansvarlige for aftenens arrangement.

14.5. En tur i skoven
Vi fotograferer i området ved Hollufgård, der foruden Hollufgård Slot byder på park og skovområde samt en fin gammel vandmølle. Vi mødes ved parkeringspladsen ved Hollufgård, Hestehaven 201, Neder Holluf, 5220 Odense SØ klokken 19 (Kåre)

21.5. Kr. Himmelfarts dag
Ingen klubaften

28.5. Billeder fra ture
Vi ser billeder fra Great Danes Fight Club og turen til Hollufgård. Der må kun medbringes 5 billeder fra hver tur, så vær skarp omkring udvælgelsen. Planen er at der gives kommentarer til alle billederne (Poul Chr.)
Vi mødes på Skype hvor vi ser billeder fra Great Danes Fight Club og turen til Hollufgård. Hvert medlem kan vise 5 billeder fra hver tur, så vær skarp omkring udvælgelsen. Planen er at der gives kommentarer til alle billederne. Der informeres omkring de praktiske deltaler i et nyhedsbrev til medlemmerne. (Poul Chr.)

4.6. Resultat 1. runde
Dommer Ida Refsgaard kommenterer billeder i klubkonkurrencens 1. runde (Lars)

4.6. En tur på havnen
Vi mødes kl. 19.30 til en fototur på Odense Havn. Mødested: P-pladsen ved Finlandkaj (Poul Chr.)

11.6. Temakonkurrence
Emnet til temakonkurrencens 1. runde er ”Øde”, inspireret af den aktuelle situation. Der må afleveres 2 umonterede billeder i maks. 20x30 cm. Bedømmelsen foretages ved pointgivning blandt de fremmødte (Henrik)

18.6. Sådan gør jeg + aflevering til Den Nationale
René og Maybritt giver eksempler på hvordan de billedbehandler. Før de går i gang indsamles der papirbilleder til Den Nationale 2020. Billederne skal være registreret og klargjort med labels som anvist på sdf.dk (Poul Chr.)

18.6. Resultat 1. runde + aflevering til Den Nationale
Dommer Ida Refsgaard kommenterer billeder i klubkonkurrencens 1. runde via en videooptagelse, som vi ser samlet i klubben hvis det er muligt for corona-situationen. Der bliver informeret hvis vi laver ændringer.
Før vi går i gang indsamles der papirbilleder til Den Nationale 2020. Billederne skal være registreret og klargjort med labels som anvist på sdf.dk (Lars og Poul Chr.)

26.6. Sæsonafslutning (OBS: Fredag)
Sæsonen afsluttes med hyggelig grillaften hos Poul Chr. Jensen, Enghavevej 30, 5230 Odense M. Grillen startes kl. 18.30.  Arrangementet er for hele familien. Medbring selv kød, tilbehør og drikkevarer. Tilmelding til formanden senest 18.6. (Poul Chr.)

 

 

Aftener mærket med (B) er specielt velegnede til uopfordret at tage nogle billeder/billedfiler med, som man gerne vil høre andres mening om. Navnet i parentes er den ansvarlige for aftenens arrangement.
 

9.1. Resultat Årets Billede
Dommer René Linnebjerg fra Midtfyns Fotoklub gennemgår sin bedømmelse af Årets Billede 2019. Herefter viser han nogle af sine egne billeder. (Lars)

16.1. Billeder fra ture m.v.
Vi ser billeder fra Magiske dage, Photowalk og den 31.10. Hvert medlem kan medbringe op til 20 billeder. (Poul Chr.)

23.1. Fotojournalist Asbjørn Sand
Vi får besøg af Asbjørn Sand. Asbjørn fotograferer sin nære omgangskreds. Billederne af hans familie og venner tager læseren med helt tæt på, både fysisk og følelsesmæssigt. Fokus er på relationerne, og det arbejde har ud over flere fotopriser resulteret i fotobogen SLIP, der viser venskaber, ungdom, ensomhed og en søgen efter identitet i det skateboardmiljø, som Asbjørn selv er en del af. (Henrik)

30.1. Aflevering 1. runde
Der er aflevering til klubkonkurrencens 1. runde. Dommeren er Ida Refsgaard fra Esbjerg Fotoklub. (Lars)

6.2. Out Of Focus (OOF)
En aften med uskarpe og rystede billeder. I nogle situationer er et uskarpt billede langt mere effektfuldt end det perfekt skarpe billede. Medbring eksempler på dette. (Kåre)

13.2. Vinterferie
Ingen klubaften. (Men se her: https://www.ofa.dk/index.php/nyheder/149-13-februar-2020)

20.2. Generalforsamling
Der afholdes ordinær generalforsamling ifølge vedtægterne. På valg er Niels Holmgård og Henrik Gils, som blev valgt for 1 år i 2019 som afløser for Nicolai Godvin. (Poul Chr.)

27.2. Besøg i Great Danes Fighting Club
Vi besøger Great Danes Fighting Club, hvor vi får mulighed for at fotografere kampsport. Vi må fotografere ved træning i kampsportsgrenene MMA og K-1, som begge kombinerer teknikker fra thaiboksning, karate, taekwondo, traditionel boksning m.v. (Niels)
Bemærk at vi mødes kl. 18:00 ved deres klublokaler, Victoriagade 40-44, 1. sal, 5000 Odense C. Der er tilmelding senest den 20.2. så vi kan informere om, hvor mange fotografer der vil være til stede.

5.3. Billeder fra forladte steder
Peter og Jan har fotograferet mange forladte steder. De viser et udvalg af deres billeder og fortæller historierne om stederne. Nogle af husene findes ikke mere og er dermed overgået til historien. (Poul Chr.)

AFLYST
12.3. Resultat 1. runde
Dommer Ida Refsgaard gennemgår sin bedømmelse af klubkonkurrencens 1. runde. (Lars)

AFLYST
19.3. Sådan gør jeg
Maybritt og René Jensen viser os, hvordan de arbejder med billedredigering. (Jørgen)